'Finans ', 'http://finans.nedir.com/'=> 'Finans Nedir?', 'http://www.uzmantv.com/leasing-nedir'=> 'Leasing nedir? '); $tanitim = <<<'EOD'
Finans Özel Ders: Katılımcıların finansal çalışmalarda dikkat edilmesi gereken teknikleri bilmesi, finansman ve uluslararası uygulamalar konusunda inisiyatif sahibi olmaları sağlanacaktır.
Finans özel ders sonuç odaklı olup, sizi kısa sürede sonuca götürür. Finans özel ders ile ihtiyacınız olan bilgileri öğrenip sınavlarda başarınızı artırırsınız.
Finans özel ders ile sınavları başarıyla geçmek istiyorsanız bizi arayın.
Yüzde hesapları, faiz türleri, basit faiz, bileşik faiz, eşdeğer faizler, rantabilite ve iskonto hesapları
Plasman (Sabit taksit, değişken taksit: Aritmetik dizi, geometrik dizi), rantlar, döviz işlemleri.
Bir hizmet sektörü olarak, bankacılık sektöründe pazarın yapısı, hedef pazar talebinin yönetimi, ürün karması stratejileri, fiyatlama yaklaşımları, dağıtım kanalı seçenekleri, hizmetlerin pazarda tutundurulması için yapılacak faaliyetler ve sanal pazarlama uygulamalarının bankacılık sektöründeki uygulamaları, bankacılık sektöründeki etkileri.
Finansal Muhasebe dersinde muhasebe enformasyon sistemine giriş, ekonomik işlemlerin tanınması, kaydedilmesi, özetlenmesi ve raporlanması, muhasebenin teorik çerçevesi, genel kabul görmüş muhasebe ilkeleri, muhasebe kayıt işlemlerinin tüm evreleri ve dönemin tamamlanması, dönemsel muhasebe, dönem sonu düzeltmeleri ve finansal tabloların hazırlanması konuları işlenmektedir.
Bu derste; kaynaklar, gelir-gider hesapları, maliyet hesapları, mizan ve kesin mizan düzenleme, mali tablo hazırlama konuları anlatılmaktadır.
Dersin amacı finansal piyasalar ve kurumların işleyişi hakkında ayrıntılı bilgi vermektir. Birinci bölümde, finansal yönetimin temel ilkeleri ve finansal piyasalar hakkında genel bir bilgi verilecektir. İkinci bölüm, finansal analiz ve planlama üzerinde odaklanmaktadır. Üçüncü bölümün temel konusu, finansal değerleme ve varlık fiyatlarının belirlenmesi yöntemleri ile öğrencileri uygulamalı olarak tanıştırmaktır.
Bilanço, gelir tablosu ve dağıtılmamış karlar tablosu, nakit akış tablosu, finansal tablo değişkenleri, finansal rasyolar.
Finansal tablolar ve finansal tablo analizleri, finansal planlama ve finansal çevre, risk ve getiri, paranın zaman değeri, tahvil değerleme, hisse senedi değerleme, sermaye maliyeti, sermaye bütçeleme, nakit akış hesaplanması, risk analizi, sermaye yapısı ve analizi.
EOD; ?>